De kracht van Vox Consult zit ‘m in het maatwerk, geen one-size-fits-all. Deze persoonlijke aanpak wordt opgebouwd rond een reeks van thema's. Deze thema's zijn gekozen met éénzelfde doel: bouwen aan de droom van iedere spreker, «inspirerend en overtuigend spreken». Ze vormen de fundamenten van elk uniek traject, dit zowel voor individuele trajecten als workshops voor groepen. Zie het als je unieke business toolkit. Jij  bepaalt de focus en zo stel je samen met Stefanie op basis van een verkennend gesprek jouw traject samen.

DE

THEMA'S

Door de trainingen van Vox Consult ga jij ervaren wat jouw capaciteiten en talenten zijn als spreker. Je tilt je speaking skills naar het volgende niveau en dat door de combinatie van coaching technieken zoals NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Insights Discovery en technieken uit de paramedische stemtherapie.

Na deze trainingen ga je naar huis met een pakket aan persoonlijke tips en praktische oefeningen waarmee je zelf verder aan de slag kan gaan als voorbereiding op je volgend sprekersmoment. Uiteraard blijft Stefanie nadien nog ter beschikking voor eventuele feedback of vragen.

Heb je interesse in een samenwerking met Stefanie Van Moen? Twijfel dan niet om haar te contacteren.

 

DE TRAJECTEN

Om het verloop van de trainingen concreet te maken, hebben we voor jou een 4-tal formules uitgewerkt. Onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Andere combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk, twijfel niet om jouw specifieke vraag te bespreken met Stefanie.

  • Het Pure Insights traject legt de focus volledig op jouw Insights Discovery profiel. Aan de hand van een online vragenlijst wordt je profiel opgesteld. Achteraf bespreken we jouw profiel in een coaching sessie. 

  • Het Speak Up traject is opgebouwd rond jouw keuze uit de sprekersthema's: presenteren met impact, public speaking, train the trainer, de kracht van de introverte spreker en feedback geven en ontvangen.

  • Het Let’s Talk Insights traject combineert de kracht van het Insights Discovery profiel met de persoonlijke trajecten uit het Speak Up aanbod. 

  • Vox Academy: Dit platform geeft toegang tot online cursussen, video tutorials en podcasts waarmee je zelf aan de slag kan gaan op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. (coming soon...)

Vox Consult biedt deze trainingen aan voor zowel individuen als groepen.

Ben je op zoek naar een inspirerende lezing of keynote ? Of eerder naar een training van een halve, hele of meerdere dagen? Ik maak er met plezier maatwerk van!

* Voorwaarden: zie praktisch

 Prijzen voor groepen op aanvraag

Prijzen zijn excl BTW

 
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Vox Consult VOF

© 2018 Vox Academy - Alle rechten voorbehouden

Info & Webmaster info@voxconsult.be

Privacy beleid

Vermelde prijzen zijn eBTW

BTW BE 0697 675 666

BANK BE22 6451 0179 3047

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon