Vox Consult voor groepen

Learn continually.
There's always "one more thing" to learn.

Steve Jobs

Vox voor groepen

De topics die je terugvindt onder het aanbod organiseer ik ook voor groepen.
Het is net heel krachtig om in een stimulerende groepssetting te werken aan je speakingskills omdat je de nieuwe inzichten en kennis dezelfde dag nog kan oefenen en uittesten in een veilige groep. Je krijgt persoonlijke feedback van mezelf en van de andere deelnemers. De groepssessies zijn een hele krachtige oplossing voor mensen die ambiëren om een betere spreker te worden en dat het liefste in groep doen.

Organiseer je graag een groepssessie voor de collega's van je organisatie? Fantastisch idee! Samen creëren we een stimulerende setting waarin we de comfortzone van de deelnemers op constructieve wijze stretchen.

Je kan kiezen uit verschillende formules:
 • Inspiratiesessie
  Een inspirerende, interactieve en verfrissende online of offline sessie van 1 à 2 uur.
  Verwacht je niet aan een stoffige lezing, maar wel aan een hands-on en dynamische aanpak. Intussen gaf ik inspiratiesessies voor VOKA, ETION, Vlaams en Federaal Parlement, advocatenkantoren, architectenbureaus en verschillende onderwijsinstellingen en ze werden steeds enthousiast onthaald ;)
 • Halve dag
  Tijdens een training van een halve dag krijgen de deelnemers modellen en inzichten aangereikt en kunnen we ook al eens proeven van de praktijkervaring.
  Ik zorg voor een cursus en oefenmateriaal, jullie voor enthousiaste aanwezigheid.
 • Hele dag
  Als we een hele dag samen aan de slag gaan, zet ik de deelnemers graag zelf aan het werk. Het is de bedoeling dat je de nieuwe kennis daadwerkelijk gaat omzetten in de praktijk door korte oefeningen, feedback, groepsmomenten, reflectiemomenten en veel meer. Je gaat naar huis met een hoop kennis, veel energie én stevige praktijk-bagage.
 • Meerdere dagen / Traject
  Mag het ietsje meer zijn?
  Willen jullie graag meerdere topics aanpakken of mikken jullie op een extra duurzame training? Dan is het een goed plan om over meerdere dagen samen te werken. Zo kan de opgedane kennis even bezinken, heb je tussendoor extra oefentijd en verdiepen we ons telkens iets meer in de nieuwe skills.

Tevreden klanten

Staat de naam van jouw organisatie binnenkort ook tussen dit lijstje?
Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek!
 • Cubis / Lytix
  Mijn eerste training die ik voor deze organisatie gaf, was een dag presentatietechnieken in 2019. Sindsdien geef ik dezelfde training regelmatig aan de nieuwe teamgenoten en consultants die het team komen versterken. Naast presentatietechnieken kwamen de onderwerpen ‘sell yourself/sell your business’ en cold calling ook aan bod. Voor dit team geef ik zowel groepstrainingen als individuele boostsessies op maat.
 • Vlaams & Federaal Parlement
  Op vraag van een partij werkte ik een online workshop van 2 uur uit over The language of leadership waarbij topics als: verbindend en impactvol communiceren, stemgebruik en efficiënt gebruik van metaforen aan bod kwamen. Na deze sessie werd een vervolg gepland waarbij we dieper ingaan op stem en ademhaling.
 • UCLL
  Voor de werknemers en docenten van UCLL gaf ik de dagtrainingen: Spreken met impact en Presentatieskills.
  Nadien volgende de webinars Spreken met een mondmasker en Storytelling, met meer dan 300 deelnemers in totaal! De trainingen werden zeer enthousiast onthaald en worden nog steeds georganiseerd.
 • Universiteit Antwerpen (gastdocent)
  Voor de prestigieuze presentatiewedstrijd voor jonge onderzoekers PRESS>SPEAK mocht ik de deelnemers coachen in hun presentatie skills. Het doel was om in 5 minuten een complex topic in een boeiende en verstaanbare presentatie te gieten. Ik mag met trots zeggen dat alle deelnemers hier met glans in zijn geslaagd!
 • Ehsal Management School (docent)
  Sinds 2019 verzorg ik als gastdocent bij Ehsal Management School het vak Presentatietechnieken in het postgraduaat Finance &verzekeringen en in het postuniversitair programma Praktische Managementvaardigheden (PMV). Bij de opleiding PMV geef ik ook de modules Assertief en empathisch communiceren als leidinggevende en Moeilijke gesprekken als leidinggevende.
 • PXL Hogeschool
  ‘Goed gestemd voor de klas’, ‘stem als visitekaartje’ en ‘feedback is een cadeautje’ zijn drie topics die ik al enkele keren mocht geven aan de leerkrachten kleuter, lager en hoger voor PXL. De training over feedback richt zich ook tot directie en pedagogische begeleiders.
 • Bossy Magazine
  Ken je Bossy Magazine al?
  Ik werkte met hen samen voor de:
  - Teamwork Special: tips over Public Speaking met impact
  - Network Issue: De kracht van Smalltalk en Pitch Perfect Tips
  - ... Soon more!
 • Steve Skills
  In februari 2020 gaf ik in samenwerking met Steve Skills een seminar voor het Vlaams Pleitgenootschap  voor een volledig volzette aula in Brussel. Nadien volgde nog een online soft skills training ‘Licence to Public Speaking Skills’ voor Advocaten en Juristen: Spreken met impact en verbinding maken met je publiek.
 • VOKA: Spreker en moderator
  VOKA organiseert boeiende sessies, trainingen en opleidingen voor ondernemers en ik ben vereerd dat ik daar al deel van heb uitgemaakt. Zo begeleidde ik een Pitch-training, mocht ik een inspiratiesessie (je stem als visitekaartje) geven voor de Hagelandse ontbijtclub en modereerde een live panelgesprek.
 • UNIZO
  Voor het Ondernemersforum van UNIZO gaf ik de sessies Spreken met impact: sell yourself - sell your service, een traject van 5 avondsessies voor ondernemers.
  ETION
  Voor ETION mocht ik al enkele avonden de groepen van de Sales- en Business Development Tables inspireren als gastspreker. Een heel fijn concept: heerlijk dineren en intussen inspireren. Bij ETION had ik het onder andere over hoe je je stem kan inzetten om te overtuigen, verbinden en te motiveren, hoe je storytelling inzet voor je business en hoe je met enkele kleine oefeningen en tips spreekt met meer impact.
  Belfius
  Voor de werknemers van Belfius gaf ik de dagtrainingen Presenteren met impact, een training die steeds werd gesmaakt met als resultaat een mooie score boven de benchmark. In de zomer van 2021 geef ik de online training over het piramideprincipe voor heldere communicatie.