Trainingen

voor groepen

Ben je op zoek naar een sterke training voor een groep of  incompany training met een aanpak waar je gelukkig van wordt? Bij Vox Consult kan je terecht voor trainingen op maat of kan je kiezen onderstaande trainingen.

Iedere training wordt voorafgegaan door een verkennend gesprek om de doelen en verwachtingen van de deelnemers af te stemmen op de inhoud van de training. In functie van dit gesprek zal de duur en locatie (online/on-site) bepaald worden.

​Na deze trainingen ga je naar huis met een pakket aan persoonlijke tips en praktische oefeningen waarmee je zelf verder aan de slag kan gaan als voorbereiding op je volgend sprekersmoment.

Ben je op zoek naar een inspirerende lezing of keynote ? Of eerder naar een training van een halve, hele of meerdere dagen? Ik maak er met plezier maatwerk van!

Contacteer Stefanie met je vraag, samen maken we een programma  en vrijblijvende offerte op.

Home   >   Aanbod   >   

 

SPREKEN MET EEN MONDMASKER Krijg je het soms ook benauwd achter je mondmasker? Heb je het gevoel dat je je stem overbelast tijdens het spreken? Wil je weten hoe je je stem optimaal verzorgt in deze tijden? Tijdens dit webinar krijg je de nodige tips, inzichten en oefeningen om je job zonder stemklachten te kunnen verderzetten.

SPREKEN MET IMPACT Overwin je spreekangst, hanteer je eigen spreekstijl, ga in verbinding met je publiek. De training Spreken met impact helpt je om je sprekersvaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen zonder dat je je authenticiteit verliest.

PRESENTATIE SKILLS In de cursus presentatietechnieken leer je ontspannen presenteren met impact, of dat nu tijdens een vergadering is of voor een grote zaal. Je leert hoe je je kernboodschap bepaalt, sterk start én te finisht, omgaat met timing, je presentatie gestructureerd en helder op bouwen

FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Het geeft je de perfecte opportuniteit om te leren, te groeien en te verbeteren. Deze training geeft een duidelijk beeld van de invloed van je eigen gedrag en  communicatiestijl op anderen.

GOED GESTEMD SPREKEVOOR PUBLIEK Veel beroepssprekers hebben na langdurig praten last van een vermoeide stem met heesheid tot gevolg. De oorzaak ligt vaak bij een verkeerd stemgebruik. Intensief stemgebruik vraagt een goede stemtraining en dat is wat we doen in deze training. 

SELL YOURSELF  Hoe pak je dat best aan: een interview bij een mogelijk toekomstige klant. Hoe reageer je als je kennis en kunde op de rooster wordt gelegd en hoe kom je zelfzeker en bekwaam over, zelfs wanneer je je zenuwachtig voelt?

 Duur van de training:

Iedere training wordt voorafgegaan door een verkennend gesprek om de doelen en verwachtingen van de deelnemers af te stemmen op de inhoud van de training. In functie van dit gesprek zal de duur en locatie (online/on-site) bepaald worden.