Vox Groepstrajecten

Deze groepstrajecten in open aanbod gaan door in Huldenberg met een groep van max 6 deelnemers. Omdat ik het erg belangrijk vind dat je in een fijne groep van gelijkgestemden terechtkomt, plannen we vooraf steeds een individueel verkennend gesprek.

Sprekers programma

Een exclusief groepstraject voor missie gedreven professionals die graag hun comfortzone willen stretchen en hun speaking skills een stevige boost willen geven. Dit programma is een krachtige oplossing voor mensen die ambiëren om te groeien als spreker. Je werkt in een stimulerende groepssetting en door de professionele en persoonlijke feedback kan je de nieuwe inzichten en kennis al onmiddellijk omzetten in de praktijk.

Boost je salesgesprekken

Met Insights Discovery
Overtref je targets door niet op de sales, maar op de relaties te focussen. Verkoopeffectiviteit met Insights Discovery leert je om snel en effectief verbinding te maken met teamgenoten en klanten. Je leert je persoonlijke stijl af te stemmen op de voorkeuren van je klant. Wat het oplevert? Beter teamwork, betere klantrelaties en betere verkoopresultaten. Deze dagtraining is vooral praktisch: er wordt volop geoefend en je maakt concrete actieplannen waarmee je de volgende dag meteen aan de slag kan.