1-1 trajecten

Zoek je iemand die jouw ideeën helder krijgt en vertaalt naar je gesprekspartners? Wil je graag communiceren met impact, zelfzeker en in verbinding met je publiek? Geen fan van 'one-shots' maar wel van een duurzaam sprekers traject met een blijvend effect? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Na een traject heb jij...

Dat volgende niveau als
impactvolle spreker bereikt

Je staat er: zelfzeker, doelgericht en op jouw manier. Je weet hoe je ervoor zorgt dat je publiek dat aan je lippen hangt en dat wat je vertelt binnenkomt, resoneert en bijblijft. Wanneer je dit ervaart als spreker, werkt dat aanstekelijk voor je omgeving én voor je business.

Een toolbox vol inzichten
die perfect bij jou passen

Je leert je stem inzetten als krachtig middel waardoor je je publiek in no time voor jou wint. We focussen ook op je lichaamstaal, want die weerspiegelt je missie en je persoonlijkheid én versterkt je boodschap!

… zin om dat podium te pakken

Hoe dat podium er voor jou ook mag uitzien: op de rode stip tijdens je TEDx Talk, tijdens je bedrijfspresentaties of op jouw plek aan de vergadertafel. Geen slapeloze nachten meer naar aanloop van je presentatie, geen angst meer voor dat ‘kritische publiek’ of klamme handen tijdens het vertellen van je verhaal.

Welk traject past het best bij jou?

Een hands-on sprekers programma in lijn met jouw communicatieve uitdagingen.

Speak Up

Ik ben jouw communicatieve rechterhand, one phone call away.

Own The Room

Impactvol communiceren als missiegedreven leider of expert

thought leadership

Speak Up

Wat zou het jou opleveren moest je moeiteloos het woord kunnen nemen en mensen inspireren met je verhaal? Vaak zitten de woorden wel klaar in je hoofd, maar krijg je ze niet gestructureerd tot bij de luisteraar. Herkenbaar? Merk jij ook dat je woorden hun doel niet altijd bereiken? Maak je nog niet de gewenste impact als spreker? Dit is de weg naar heldere en impactvolle communicatie.

Waarom Speak Up

We gaan samen aan de slag met jouw specifieke spreekdoelen en werken hier gestructureerd naartoe. Je leert expressief, met een mooie vocale variatie en een boeiende inhoud mensen inspireren door zelfzeker en authentiek te communiceren. Je krijgt hands-on sprekerstraining: to-the-point, met aandacht voor jouw persoonlijke stijl en onmiddellijk toepasbaar. Tijdens dit traject treed je stapsgewijs buiten je comfortzone en onderneem je actie in je persoonlijke en professionele groei. 

Wat mag je verwachten

 • Coaching op maat van je persoonlijkheid en noden
 • 3 uur coaching per maand
 • Gedurende 3 of 6 maanden
 • Vragen tussendoor? Stel ze gerust, dan komen we bij de volgende sessie voorbereid aan de start
 • Handige sprekers-tools
 • Mijn boek 'Spreken met impact'

Jouw investering

Voor 3 maanden
 • € 650 eBTW per maand gedurende 3 maanden of
 • € 1800 eBTW voor het volledige traject (€150 korting)
Voor 6 maanden
 • € 590 eBTW per maand gedurende 6 maanden
 • € 3300 eBTW voor het volledige traject (€240 korting)

Wie boekte dit traject al?

 • Een consultant die zijn verhaal vlotter en overtuigender wil pitchen bij prospecten
 • Een paramedicus die een nieuwe positie binnen het bedrijf kreeg en meer moet spreken voor groepen
 • Een politicus met een hart voor mensen die met zijn speeches nog meer wil verbinden en overtuigen
 • Een coach met grote plannen en een even grote spreekangst
 • Een schrijfster die met haar volgende boek meer in de media wil komen
 • Een onderneemster die een nieuwe start maakt en inzet op video en podcast

Own The Room

Met Own The Room dompel ik je onder in een intensief high end coachingstraject. We schakelen een versnelling hoger, duiken dieper dan bij het Speak Up traject en stomen jou klaar tot inspirerend spreker. Dit is niet zomaar een communicatie- of sprekerstraining, we gaan verder dan wat je leest in boeken of in een dagtraining leert. In dit traject kijken we naar wat JIJ nodig hebt om een inspirerend spreker te zijn, jouw signature talk uit te werken en je communicatie te versterken, te excelleren om impact te creëren op verschillende domeinen. Own The Room is de snelste manier om te groeien van idee tot applaus.

Waarom Own The Room

Wil jij schitteren als spreker? Zoek je iemand die met jou meedenkt, jouw ideeën helder krijgt en vertaalt naar je publiek? Moet je soms snel kunnen schakelen door een onverwacht interview of impromptu speech? Heb je nood aan een klankbord tussen de sessies, wil je snel gedachten uitwisselen voor je volgende presentatie of speech, kortom: feedback on demand. Zie me als jouw communicatieve rechterhand, … your personal speaker coach, just one phone call away.

Wat mag je verwachten

 • Coaching op maat van je persoonlijkheid en noden
 • 5 uur coaching per maand inclusief begeleiding tussendoor 
 • Gedurende 3 of 6 maanden
 • Support en feedback bij het schrijven van je speech of uitwerken van je presentatie
 • Feedback on demand: op audio’s, video’s of teksten
 • Wil je kort afstemmen? I am just one phone call away!
 • Handige sprekers-tools
 • Mijn boek 'Spreken met impact'

Jouw investering

Voor 3 maanden
 • € 950 eBTW per maand gedurende 3 maanden of
 • € 2600 eBTW voor het volledige traject , (€250 korting)
Voor 6 maanden
 • € 890 eBTW per maand gedurende 3 maanden of
 • € 5000 eBTW voor het volledige traject , (€340 korting)

Wie boekte dit traject al?

 • een politica die haar inbreng in de plenaire zitting met meer impact wil brengen
 • een spreker die meer business wil halen uit zijn keynotes
 • een business spreker die zijn skills wil blijven verbeteren en verfijnen met zijn signature talk

Thought Leadership

Tijd om werk te maken van jouw pad naar thought leadership, om de wereld te tonen waar je voor staat met duidelijke focus op jouw visie en doel. Want wat zou het jou, je medewerkers en je bedrijf opleveren moest jij naar buiten treden als inspirerend voorbeeld, als krachtige communicator? Het gaat gelukkig hand in hand: bescheiden hard werken, gefocust op jouw doelen én in de spotlight durven staan. Daarover gaat communiceren als inspirerend leider: Duidelijk verkondigen waarvoor je staat, terwijl dit volledig in lijn ligt met wie je écht bent. Dit is een traject helemaal op maat van jouw agenda en doelen als inspirerend leider.

Waarom Thought Leadership

Door mijn expertise als spreker coach en ervaring als stemtherapeute had ik voorrecht om met boeiende leidinggevenden, ondernemende professionals en verschillende woordvoerders te mogen samenwerken om hen naar dat podium te gidsen, waar zij op hun beurt op een authentieke en memorabele manier het publiek wisten mee te nemen in hun verhaal. ik kijk er dan ook enorm naar uit om datzelfde pad met jou te mogen bewandelen.

Voor wie

Je verlangt naar een authentieke, zelfzekere signature spreekstijl. Je weet dat je een inspirerend voorbeeld kan zijn. Je hebt er genoeg van om in de coulissen te blijven staan, onder de radar te blijven uit angst dat je niet impactvol, zelfzeker of helder communiceert. Of misschien vrees je dat als je het podium pakt, mensen je arrogant of egocentrisch vinden? Zonde! Ik ben ervan overtuigd dat jouw organisatie, je mensen en jijzelf er enkel maar beter van worden als jij kan communiceren op een manier die volledig in lijn ligt met jouw persoonlijkheid en visie. Het goede nieuws is dat dat perfect hand in hand gaat: bescheidenheid en krachtige communicatie.

Wat mag je verwachten

Op een manier die 100% bij jou past. Uiteraard plannen we eerst een vrijblijvende intake waarbij we jouw sprekers doelen helder krijgen en afstemmen of er een waardevolle match is tussen ons beide.
Nadien kijken we hoe jouw agenda eruit zien en hoe intensief jij aan de slag kan gaan. Dit is een compleet tailor made traject, volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid, agenda en noden.

Wie boekte dit traject al?

 • een bedrijfsleider die zijn product op de kaart wil zetten
 • een CEO uit de telecom die een sprint wilt trekken op vlak van public speaking om een publiek te boeien over topics als 5G
 • een HR-lead wiens carrière een snelle vlucht neemt, hij neemt vaak het woord voor groepen en pers

Hoe ziet jouw traject er uit?

Intake

Tijdens een vrijblijvende intake gaan we kijken of het klikt én wat ik voor jou kan betekenen. Voelen we allebei een volmondige ‘JA’, dan gaan we aan de slag.

Kick-off

We kijken naar je spreekdoelen en je grote dromen als spreker. We leggen je uitdagingen en struikelblokken op tafel. Uit al deze informatie abstraheren we de focuspunten waarrond we zullen werken in de één-op-één-sessies.

1-1 Sessies

De 1-1 sessies gaan online door of in Huldenberg.
Na een traject ga je naar huis met waardevolle inzichten en een grote drive om die speaking skills een niveau hoger te tillen

Let's get in touch!

Enkele klanten aan het woord