1-1 trajecten

Wil je graag communiceren met impact, zelfzeker en in verbinding met je publiek? Dan ben je hierop de juiste plaats!

Own The Room sprekers traject

 • 7 sessies - 3 maanden
 • Handige sprekers-tools
 • Mijn boek 'Spreken met impact'
Wat zou het jou opleveren moest je moeiteloos het woord kunnen nemen en mensen inspireren met je verhaal? Met Own The Room dompel ik je onder in een intensief high end coachingstraject.Dit is niet zomaar een communicatie- of sprekerstraining, we gaan verder dan wat je leest in boeken of in een dagtraining leert. In dit traject kijken we naar wat JIJ nodig hebt om een inspirerend spreker te zijn, jouw signature talk uit te werken en je communicatie te versterken, te excelleren om impact te creëren op verschillende domeinen. Own The Room is de efficiëntste manier om te groeien van idee tot applaus.

On demand mentorship

Soms heb je gewoon een klankbord nodig, iemand die je helpt met het oefenen van je pitch, de voorbereiding van een presentatie voor dat event of iemand die jouw keynote mee vorm geeft.

Na een traject heb jij...

Dat volgende niveau als
impactvolle spreker bereikt

Je staat er: zelfzeker, doelgericht en op jouw manier. Je weet hoe je ervoor zorgt dat je publiek dat aan je lippen hangt en dat wat je vertelt binnenkomt, resoneert en bijblijft. Wanneer je dit ervaart als spreker, werkt dat aanstekelijk voor je omgeving én voor je business.

Een toolbox vol inzichten
die perfect bij jou passen

Je leert je stem inzetten als krachtig middel waardoor je je publiek in no time voor jou wint. We focussen ook op je lichaamstaal, want die weerspiegelt je missie en je persoonlijkheid én versterkt je boodschap!

… zin om dat podium te pakken

Hoe dat podium er voor jou ook mag uitzien: op de rode stip tijdens je TEDx Talk, tijdens je bedrijfspresentaties of op jouw plek aan de vergadertafel. Geen slapeloze nachten meer naar aanloop van je presentatie, geen angst meer voor dat ‘kritische publiek’ of klamme handen tijdens het vertellen van je verhaal.

Hoe ziet jouw traject er uit?

Intake

Wat zijn jouw doelen, je verwachtingen  en waar sta je nu als spreker? Wat mag je verwachten van dit traject en is  het de juiste match voor jou? Dat kom je te weten tijdens dit vrijblijvende  gesprek

Kick-off

Op basis van de inzichten uit ons eerste gesprek en jouw agenda bepalen we de koers, de focusen het tempo van jouw traject.

1-1 Sessies

Individuele sessies, flexibel in te plannen. Live sessies kunnen afgewisseld worden met online sessies. In een traject gaat het om groei, vaardigheden dieper ontwikkelen en dan kan een videocall als eens een efficiënte aanvulling betekenen.

Follow-up & Check-ins

Deze momenten tussendoor zijn handig voor feedback, nalezen van een speech of een peptalk voor die belangrijke presentatie.

Wie ging jou voor...

 • een politica die haar inbreng in de plenaire zitting met meer impact wil brengen
 • een spreker die meer business wil halen uit zijn keynotes
 • een business spreker die zijn skills wil blijven verbeteren en verfijnen met zijn signature talk
 • Een consultant die zijn verhaal vlotter en overtuigender wil pitchen bij prospecten
 • Een paramedicus die een nieuwe positie binnen het bedrijf kreeg en meer moet spreken voor groepen
 • Een coach met grote plannen en een even grote spreekangst
 • Een schrijfster die met haar volgende boek meer in de media wil komen
 • Een onderneemster die een nieuwe start maakt en inzet op video en podcast

Voelt de sprong nog te groot?
Neem een voorsprong door je alvast in te lezen.

Je raakt in ieder geval al een heel stuk op weg na het lezen van mijn boek ‘Spreken met impact’. Veel enthousiaste lezers gingen jou voor:
"Opsteker voor wie zich in de schijnwerper wil zetten" - Annett Keizer

Enkele klanten aan het woord