Insights Discovery

Insights Discovery koppelt psychologische voorkeuren aan de inmiddels alom bekende kleuren Helder Blauw, Vurig Rood, Stralend Geel en Zacht Groen. We hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix en dat maakt onze interacties zo boeiend en uitdagend tegelijkertijd.

Met Insights discovery bereik je door beter zelfinzicht vlotter de bedrijfsdoelstellingen. Je komt meer te weten over leiderschapsstijl, je omgang met anderen en je toegevoegde waarde voor een team.

Stefanie is Insights geaccrediteerd en combineert haar kennis als sprekerscoach met deze krachtige tool om het beste in jou naar boven te halen.

In onze snel veranderende professionele wereld is blijven stilstaan geen optie. Organisaties die optimaal willen blijven functioneren, investeren in de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van hun mensen. Want het succes van elke organisatie staat of valt met de prestaties van haar medewerkers. Dus: wat hebben jouw mensen nodig om de beste versie van zichzelf te worden? Een groep medewerkers is niet zomaar een team. Voor goed functionerende teams geldt in de eerste plaats dat ze een gezamenlijk doel hebben en ze het nodige in huis hebben om dat doel te bereiken.
Daarbij weet elk teamlid wat hij te doen heeft. Er wordt goed samengewerkt, duidelijk gecommuniceerd en er is vertrouwen. Dit is waar een Insights-training jouw team helpt: Wie werkt aan persoonlijk leiderschap, doet wat hij graag doet en waar hij goed in is bij een organisatie die bij hem past en waar hij zich voor de volle 100% voor wil inzetten. Deze training is mogelijk met en zonder individuele Insights Profielen.

Welke formule past het best bij jou?

Je persoonlijk Insights
Discovery profiel

Je persoonlijk Insights Discovery profiel  en een uitgebreide profiel bespreking bieden een sterke basis voor effectieve communicatie en persoonlijke groei.
Deze persoonlijkheidstest is een krachtige uitnodiging tot persoonlijke zelfontwikkeling.

Jouw investering: € 245

contacteer mij

Vox groepsprogramma
Boost je salesgesprekken

Aan de hand van hun persoonlijke Insights Discovery profiel en het Verkoopmodel van Insights ontdekken deelnemers de impact van hun unieke stijl op hun verkoopsucces en ontwikkelen ze strategieën voor betere relaties met de klant en betere verkoopresultaten. We duiken nog dieper in de training aan de hand van je persoonlijk profiel.

Meer info

Insights Discovery
voor je team

Een Insights Discovery bedrijfsopleiding, training of workshop op maat van jouw organisatie met een aanpak waar je gelukkig van wordt! In een stimulerende groepssetting ontdek je aan de hand van dit toegankelijke kleurenmodel hoe je efficiënt communiceert, waar je sterktes liggen binnen het team en je krijgt handvatten die leiden tot meer connectie en betere samenwerkingen.

Meer info