INSIGHTS 

DISCOVERY

€ 297​

Via het Insights Discovery profiel en een uitgebreide profielbespreking krijg je inzicht in je persoonlijke sterktes, je valkuilen, je communicatiestijl, je mogelijke blinde vlekken en hoe anderen het beste met jou communiceren. Die kennis en inzichten zijn een grote meerwaarde voor je persoonlijk leiderschap. 

Insights Discovery® is een krachtige tool voor groter zelfinzicht, inzicht in de anderen en bijgevolg makkelijkere afstemming en verbinding in je communicatie. ​De methode is gebaseerd op de typologieën van psychiater en psychoanalist Carl Gustav Jung. Aan de hand van kleurprofielen krijg je inzicht in gedragsstijlen, te beginnen met die van jezelf. Insights Discovery® is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Het biedt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren en het is een aanrader voor iedereen die zichzelf verder wil ontplooien, zowel persoonlijk als professioneel.


In een werkomgeving kun je Insights Discovery®  inzetten om de dynamiek van een heel team te begrijpen en te verbeteren. Dat leidt tot betere samenwerking en hogere effectiviteit.


Waarom werken met het Insights Discovery®  model?

  • Insights Discovery®  maakt gebruik van een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel. Het biedt een gemeenschappelijke taal die het hele bedrijf kan hanteren.

  • Door middel van de kleurentaal is het mogelijk geworden om op objectieve manier zaken te benoemen die de samenwerking beïnvloeden.

  • Het biedt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

  • De methodologie is sterk onderbouwd en wordt wereldwijd gebruikt

Heb je interesse in een persoonlijk profiel of wil je als organisatie een training op maat van je team?

Vox Consult biedt verschillende mogelijkheden aan om de kracht van Insights Discovery®  te ontdekken. Wanneer er gekozen wordt voor de training of workshop met persoonlijk Insights profiel, ontvangen de deelnemers hun persoonlijk profiel.

Informatie:

Vox Consult VOF

© 2018 Vox Academy - Alle rechten voorbehouden

Info & Webmaster info@voxconsult.be

Privacy beleid

Vermelde prijzen zijn eBTW

BTW BE 0697 675 666

BANK BE22 6451 0179 3047

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon