Insights
Discovery

Stefanie is Insights geaccrediteerd en combineert haar kennis als sprekerscoach met deze krachtige tool om het beste in jou naar boven te halen.

Insights Discovery koppelt psychologische voorkeuren aan de inmiddels alom bekende kleuren Helder Blauw, Vurig Rood, Stralend Geel en Zacht Groen. We hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix en dat maakt onze interacties zo boeiend en uitdagend tegelijkertijd.

Met Insights discovery bereik je door beter zelfinzicht vlotter de bedrijfsdoelstellingen. Je komt meer te weten over leiderschapsstijl, je omgang met anderen en je toegevoegde waarde voor een team.

Welke formule past het best bij jou?

Je persoonlijk Insights
Discovery profiel

Je persoonlijk Insights Discovery profiel  en een uitgebreide profiel bespreking bieden een sterke basis voor effectieve communicatie en persoonlijke groei.
Deze persoonlijkheidstest is een krachtige uitnodiging tot persoonlijke zelfontwikkeling.

Jouw investering: € 245

contacteer mij

Vox groepsprogramma
Boost je salesgesprekken

Aan de hand van hun persoonlijke Insights Discovery profiel en het Verkoopmodel van Insights ontdekken deelnemers de impact van hun unieke stijl op hun verkoopsucces en ontwikkelen ze strategieën voor betere relaties met de klant en betere verkoopresultaten. We duiken nog dieper in de training aan de hand van je persoonlijk profiel.

Meer info

Insights Discovery
voor je team

Een Insights Discovery bedrijfsopleiding, training of workshop op maat van jouw organisatie met een aanpak waar je gelukkig van wordt! In een stimulerende groepssetting ontdek je aan de hand van dit toegankelijke kleurenmodel hoe je efficiënt communiceert, waar je sterktes liggen binnen het team en je krijgt handvatten die leiden tot meer connectie en betere samenwerkingen.

Meer info