Presentatietechnieken

>> Individuele coaching

>> Workshops

>> Gast Docent

Zoals in goede films en boeken sleept een geweldige toespraak je mee. Mensen gaan graag op avontuur, we houden ervan om te reizen naar nieuwe plekken. We laten ons daarbij liefst begeleiden door een deskundige gids die ons dingen kan laten zien waarvan we het bestaan zelfs niet wisten. Soms hebben we een gids nodig die ons kan overtuigen om mee in de wildernis te stappen. Eentje die ons een nieuwe bril aanreikt waarmee we het gewone op een bijzondere manier kunnen aanschouwen. Zo’n gids die ons in vervoering brengt door zijn bevlogenheid, echtheid en enthousiasme, overtuigingskracht en betrokkenheid. (TED-Talks). 

Spreken in het openbaar is dé manier om kennis en inzichten te delen, mensen enthousiast te maken, te ontroeren en te overtuigen. Sterker nog, tegenwoordig is het gesproken woord nog krachtiger. Dankzij internet kan een toespraak door miljoenen mensen worden bekeken. “The world is your stage.” Een goed gebrachte speech of presentatie kan een zaal in vervoering brengen, het bereikt meer dan wat je ooit op papier zou kunnen zetten. 

Door te spreken zet je een heel gamma tools in die je boodschap kunnen versterken; je publiek hoort je stem, hoort je passie, kijkt je in je ogen en maakt connectie. We kunnen ons verhaal omlijsten door krachtige beelden of door muziek. En het goede nieuws is dat de vaardigheid om met impact en zelfzekerheid te spreken voor publiek aan te leren is. Echt!

We gaan in dit traject samen intensief aan de slag om de fundamenten van je volgende presentatie of speech stevig uit te bouwen. We werken stap voor stap op een gestructureerde manier, zodat jij na afloop met deze cursus een overzichtelijk houvast hebt om constructief met je presentatietechnieken aan de slag te gaan. Je leert je kernboodschap bepalen, sterk te starten én te finishen, omgaan met timing, je presentatie gestructureerd en helder op te bouwen, Q&A in goede banen te leiden.
 

Kortom: presentatietechnieken van start tot applaus. …

 

Wat bereik je na dit traject:

 

 • Kernboodschap bepalen

 • Sterk starten en finishen

 • Repeteren of improviseren

 • Opmaak presentatie: lay-out, beeldmateriaal,…

 • Lichaamstaal

 • Vocal variety

 • Omgaan met stress 

 • Timing

 • Q&A

Buiten dit thema biedt Vox Consult ook volgende thema's: de introverte spreker, train the trainer en spreken voor publiek. Daarnaast is Vox Consult Insights Discovery® geaccrediteerd om teams en individuen te coachen. Het "Let's Talk Insights" traject biedt de mogelijkheid om op basis van je persoonlijk Insights profiel een gepersonaliseerde training op te stellen rond de vier bovenstaande thema's.

Pure Insights

Vox Consult is Insights Discovery® geaccrediteerd en stelt deze krachtige tool ter beschikking voor teams en individuen. Insights Discovery® zorgt voor groter zelfinzicht, inzicht in de anderen en bijgevolg makkelijkere afstemming en verbinding in je communicatie.​ Het biedt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Het is een aanrader voor iedereen die zichzelf of zijn team verder wilt ontplooien, dit zowel in een persoonlijke als professionele context.

Train the Trainer

Spreken

voor publiek

De Introverte Spreker

Presentatie

Technieken

Insights 

Discovery®

Let's Talk Insights

Ben je op zoek naar een formule op maat? Dan biedt Vox Consult het "Let's Talk Insights" traject aan. Dit traject start vanuit je persoonlijke insights profiel om op basis daarvan een gepersonaliseerde training op te zetten. De methodologie van Insights loopt als een rode draad doorheen deze training waarbij naar keuze de 4 thema's (de introverte spreker, train the trainer, presentatie technieken en spreken voor publiek) aan bod kunnen komen. 

Vox Consult VOF

© 2018 Vox Academy - Alle rechten voorbehouden

Info & Webmaster info@voxconsult.be

Privacy beleid

BTW BE 0697 675 666

BANK BE22 6451 0179 3047

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Youtube Icoon
 • Black Facebook Icon