Met je team

van theorie naar praktijk

duurzaam

ervaren & doen

Een bedrijfsopleiding, training of workshop op maat van jouw organisatie met een aanpak waar je gelukkig van wordt!

Met de interactieve en stevig onderbouwde trainingen heb ik met Vox consult al heel wat teams mogen begeleiden. De mix van professionele training skills, paramedische fundamenten en een diversiteit aan vernieuwende werkvormen zorgt ervoor dat jouw leervraag vertaald wordt naar een opleiding met de juiste impact. Elke training vertrekt vanuit jullie praktijk en leervragen. Je krijgt tipsen oefeningen op maat en past die meteen toe op eigen voorbeelden. De trainingen van Vox maken zowel op individueel, team- als organisatieniveau het verschil.
In een stimulerende groepssetting aan je presentatie- en communicatie skills werken. Door de professionele en persoonlijke feedback kan je de nieuwe inzichten en kennis dezelfde dag nog inzetten.

Welke formule past het best bij jouw team?

Inspiratie sessie

Een inspirerende, interactieve en verfrissende sessie van 1 à 1,5 uur. Verwacht je niet aan een stoffige lezing, maar wel aan een hands-on en dynamische aanpak. Zo eentje die verder gaat dan ‘Dat was wel eens leuk’  Intussen gaf ik al inspiratiesessies voor VOKA, ETION, Vlaams en Federaal Parlement, advocatenkantoren, architectenbureaus, KDG Hogeschool,...

Halve dag

Tijdens een training van een halve dag krijgen de deelnemers technieken, tips en inzichten aangereikt en kunnen we ook al eens proeven van de praktijkervaring.
Ik zorg voor een training op maat en oefenmateriaal, jullie voor enthousiaste aanwezigheid.

Volledige dag

Als we een hele dag samen aan de slag gaan, zet ik de deelnemers graag zelf aan het werk. Het is de bedoeling dat je de nieuwe kennis daadwerkelijk gaat omzetten in de praktijk door korte oefeningen, feedback en reflectiemomenten. Je gaat naar huis met een hoop kennis, veel energie én stevige praktijk-bagage.

Topics

Enkele klanten aan het woord

I’ve worked for many awesome organisations

...and they appreciate the way I work!