>> Individuele coaching

>> Workshops

Train the Trainer

     

Deze opleiding is uitgewerkt voor de beginnende, maar ook de meer ervaren trainers, docenten, instructeurs en opleiders die hun huidige trainingsvaardigheden en werkwijze willen verder ontwikkelen en optimaliseren.

Kennis bezitten is één ding, kennis kunnen overdragen is een ander verhaal.

Bij Vox Consult is ons motto “Van informatie naar inspiratie” en daar komt het in deze opleiding op neer: je kennis en vaardigheden doorgeven op een inspirerende manier terwijl je je luisteraars/leerlingen geboeid houdt.

 

Na deze training ga je naar huis met heel wat tips en tools om je volgende opleiding/training of workshop nét dat tikkeltje boeiender, meer inspirerend en interactiever te maken.

 

In deze opleiding werken we rond de belangrijke fundamenten van een succesvolle training: doelgroep bepalen, structuur, presentatieopbouw, interactie en verbinding met je publiek, eigen presentatie skills (lichaamstaal, stemgebruik), timing, ondersteunende NLP-vaardigheden (Neuro Linguïstisch Programmeren), oefenen voor de camera met individuele feedback, leerdoelstellingen (taxonomie van Bloom) …

 

Dit is een interactieve opleiding, een met een gezond evenwicht van theorie en praktijk, want alleen door theorie in praktijk om te zetten kun je deze vaardigheden ook effectief leren.

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

 Benjamin Franklin          

Wat bereik je na deze opleiding?

  • Verbindende en inspirerende spreekstijl

  • Vaardigheden om je stem in te zetten met jouw doel voor ogen: verbinden, overtuigen, spreken met impact, …

  • Je kennis op een boeiende manier overbrengen bij je publiek

  • Inzicht in je eigen trainingsvaardigheden en het effect op je publiek

  • Je bent je bewust van je valkuilen als trainer en kreeg tools om hiermee aan de slag te gaan

Buiten dit thema biedt Vox Consult ook volgende thema's: presentatie techniekenspreken voor  publiek en de introverte spreker. Daarnaast is Vox Consult Insights Discovery® geaccrediteerd om teams en individuen te coachen. Het "Let's Talk Insights" traject biedt de mogelijkheid om op basis van je persoonlijk Insights profiel een gepersonaliseerde training op te stellen rond de vier bovenstaande thema's.

Pure Insights

Vox Consult is Insights Discovery® geaccrediteerd en stelt deze krachtige tool ter beschikking voor teams en individuen. Insights Discovery® zorgt voor groter zelfinzicht, inzicht in de anderen en bijgevolg makkelijkere afstemming en verbinding in je communicatie.​ Het biedt een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Het is een aanrader voor iedereen die zichzelf of zijn team verder wilt ontplooien, dit zowel in een persoonlijke als professionele context.

Train the Trainer

Spreken

voor publiek

De Introverte Spreker

Presentatie

Technieken

Insights 

Discovery®

Let's Talk Insights

Ben je op zoek naar een formule op maat? Dan biedt Vox Consult het "Let's Talk Insights" traject aan. Dit traject start vanuit je persoonlijke insights profiel om op basis daarvan een gepersonaliseerde training op te zetten. De methodologie van Insights loopt als een rode draad doorheen deze training waarbij naar keuze de 4 thema's (de introverte spreker, train the trainer, presentatie technieken en spreken voor publiek) aan bod kunnen komen. 

Vox Consult VOF

© 2018 Vox Academy - Alle rechten voorbehouden

Info & Webmaster info@voxconsult.be

Privacy beleid

BTW BE 0697 675 666

BANK BE22 6451 0179 3047

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Facebook Icon