Stefanie als  spreker

Welke topics?
- De kracht van de introverte spreker
- Verbindend communiceren in een scrollende wereld
- Life is a Pitch
- Van brainstorm tot applaus
Voor wie?
De lezingen zijn voor elk publiek. Van gevestigde ondernemers tot studenten. Ik heb gesproken voor beroepsverenigingen als Voka en Unizo, maar ook voor het Federaal Parlement, advocatenkantoren en architecten. Van kleine, gezellige dorpszaaltjes tot de grootste aula van Leuven voor het TEDxKULeuven event. 

Op de podcast

Nodig je me graag uit voor je podcast? Super!
Ik hou van boeiende gesprekken over topics als: Die spreekdrempel overwinnen / Jezelf niet te au sérieux nemen als spreker / Owning the room / Het leven is niet alleen aan de roepers / Waarom het zo belangrijk is om de juiste mensen dat podium op te krijgen / ...

Beluister hier de podcasts

Stefanie als host

Hoe gaat dit in z’n werk?
Als we gaan samenwerken, bespreken we vooraf uitgebreid waar de behoeftes liggen en hoe het event precies in elkaar zit.
Ik zorg ervoor dat ik alle sprekers vooraf even spreek en op basis van deze informatie schrijf ik de teksten uit.
Om alles vlot te laten verlopen, ben ik altijd ruim op tijd aanwezig op het event en indien mogelijk blijf ik achteraf nog even plakken om met het publiek na te praten over het event. Voor events van Voka, Catalisti en TEDxKULeuven werd ik reeds ingeschakeld als host/moderator.

Stefanie als gastdocent

Topics: Spreken met Impact / Presentatie Skills
In de opleiding Praktische Managementvaardigheden aan Ehsal Brussel geef ik ‘Presenteren met impact’
Aan de UAntwerpen coach ik de doctorandi tijdens de jaarlijkse PRESS>SPEAK presentatiewedstrijd en aan de Antwerp Doctoral School geef ik het vak Communication Skills (ENG)

Samen aan de slag?