Vox Box

Open up & Speak up!

Ontdek 'm hier...

Ik geloof sterk in de kracht van duurzame trajecten én van opvolging tussen de sessies. Daarom stelde ik deze Vox Box samen, een doos vol stem- en spreektools met bijhorende infographics zodat jij thuis op eigen houtje verder aan de slag kan.

Voor groepstrainingen of in-house sessies zorg ik ook steevast voor een selectie aan tools voor de deelnemers, zodat je na een groepssessie ook thuis verder kan oefenen.

Benieuwd wat je mag verwachten? Beweeg over het beeld en ontdek wat er in de Vox Box zit.

--- Draai je smartphone horizontaal om de Vox Box in landscape te bekijken ;-) ---
Deze stressbal doet meer dan je stress wegknijpen. Het helpt je om met meer ademsteun te spreken en de draagkracht van je stem te vergroten.
De flowball oefent je ademhaling en helpt jou om met meer draagkracht en betere adem-stemkoppeling te spreken.
Ken je dit nog van uit je kindertijd? Wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat de kazoo ervoor zorgt dat jij met minder druk een vlottere, moeiteloze en voorwaartse stemprojectie krijgt.
Deze kurk is de sleutel tot betere articulatie!
Deze is misschien wel mijn persoonlijke favoriet! (en blijkbaar ook van veel klanten) De Vox Fidget Cube helpt jou om beter te focussen en om in het moment te spreken. Nu ben je wel benieuwd hé..
Overwin je spreekangst, hanteer je eigen spreekstijl, ga in verbinding met je publiek.
Ontwikkel en verfijn je sprekersvaardigheden zonder dat je je authenticiteit verliest.
Geen Vox Box zonder extraatjes!
Ik stopte er mijn favoriete thee bij en stemsnoepjes om met heldere stem je volgende presentatie te geven.
Bij ieder tooltje hoort een infographic. Ik vertel je WAT het doet, HOE het werkt (met uitgeschreven oefeningen) en WAAROM het zo nuttig is voor jou als spreker. Er zit ook een checklist bij om je volgende presentatie voor te bereiden.