Own the Room

Wat zou het jou opleveren moest je moeiteloos het woord kunnen nemen en mensen inspireren met je verhaal?
Met Own The Room dompel ik je onder in een intensief high end coaching traject. Dit is niet zomaar een communicatie- of sprekerstraining, we gaan verder dan wat je leest in boeken of in een dagtraining leert.

In dit traject:

  • kijken we naar wat JIJ nodig hebt om een inspirerend spreker te zijn
  • stemmen we het ritme van de sessies af op jouw agenda en doelen
  • heb je een speaker coach on speed dial: korte peptalk, presentatie doornemen
  • feedback nodig? We keep in touch via app, mail of call
Stefanie Van Moen geeft een keynote

Own The Room is de efficiëntste manier om te groeien van idee tot applaus.

Wil jij ook:

  • naar het volgende level groeien als spreker
  • de kunst van présence, storytelling en presenteren beheersen
  • zelfzeker en met impact je verhaal brengen en zo je publiek inspireren

Wat mag je verwachten

Check Icon

7 sessies: online of in Huldenberg

Check Icon

3 maanden speaker mentorship

Check Icon

Handige sprekers-tools

Check Icon

Mijn boek 'Spreken met impact'

Hoe ziet  jouw traject er uit?

Intake

Wat zijn jouw doelen, je verwachtingen  en waar sta je nu als spreker? Wat mag je verwachten van dit traject en is  het de juiste match voor jou? Dat kom je te weten tijdens dit vrijblijvende  gesprek

1-1 sessies

Individuele sessies, flexibel in te plannen. Live sessies kunnen afgewisseld worden met online sessies. In een traject gaat het om groei, vaardigheden dieper ontwikkelen en dan kan een videocall als eens een efficiënte aanvulling betekenen.

follow-up

Deze momenten tussendoor zijn handig voor feedback, nalezen van een speech of een peptalk voor die belangrijke presentatie.

Wie ging er jou voor?

“…met als kers op de taart een geslaagde keynote voor 800 ondernemers”
Samenwerken met Stefanie voelde voor mij echt aan als thuiskomen. Als ervaren spreker wilde ik mij nog vrijer kunnen voelen op een (groot) podium en zocht ik een geloofwaardige, integere en gedreven coach die mij stap voor stap verder kon laten groeien.
Het was voor mij vooral belangrijk dat ik in zee kon gaan met iemand die oprecht kon luisteren naar mijn vragen, twijfels en uitdagingen en samen onbegrensd wilde zoeken naar mijn authentieke stem.
En wat een heerlijk traject heb ik in 2022 met Stefanie afgelegd! Het was een zeer intensieve samenwerking, maar zelden heb ik zo uitgekeken naar elke sessie als in mijn parcours bij Vox Consult. Stefanie is een vat vol wijsheid en ervaring en ze leerde mij om nog meer te genieten op dat podium. Gewoon als mezelf met als missie 'how to own the room'.

Katlijn Voordeckers

bestuurder van Opmerkelijk, Keynotespreker en auteur

“Méér dan tips en tricks”
Wat voor mij jouw USP is is het volgende: de zachtheid in combinatie met je duidelijke expertise die ik niet bij iedereen terug vind. Er wordt veel verteld rond goed spreken, maar niet met de juiste achtergrond qua opleiding. Een goed verhaal moet je ook goed kunnen vertellen. En dat is niet met enkele tips en tricks te verhelpen maar ligt ook wel vaak aan onderliggende onbewuste zaken die je overneemt in je manier van spreken. Ik vind je heel aangenaam om naar te luisteren en staat naast mij. Dat voelt heel erg als een samenwerking en daarvoor ga ik graag!Ik wil je via deze weg ook bedanken voor de stappen die ik heb gezet als spreker dit jaar. In het traject met jou heb ik zoveel meer gevonden. Zo werkte je mee aan mijn eerste speech. Zonder jou was dit een aaneenrijging van losse flodders geworden, maar dankzij jou werd het een echt verhaal dat ik kon brengen. Ik voelde mij een echte fierce woman.

Ik ben enorm blij dat ik met jou de eerste stappen heb kunnen zetten richting het "podium pakken".

Eline Massin

Strategy and Marketing consulting

Contacteer mij, of boek je discovery call