Vox Consult in de media

Mijn boeken en bijdragen

Spreken
met impact

Auteur: Stefanie Van Moen
Lannoo 10/2020

Boek: Spreken met impact, auteur Stefanie Van Moen

Ben je bang dat jouw stem verloren gaat in de massa? Krijg je klamme handen alleen al van de gedachte om een speech te geven of een vergadering te leiden? En hoe blijf je jezelf voor een publiek? Spreken met impact helpt je om je sprekers vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen zonder dat je je authenticiteit verliest.

Stem in
transitie

Auteur: Stefanie Van Moen
Lannoo 04/2019

Vind de  stem die écht bij je past, stem in transitie is een naslagwerk en werkboek om voor, tijdens en na stemtherapie te raadplegen. De auteur legt de link tussen stem en lichaam, en helpt je bij het vinden van een stem die goed aanvoelt. Dit boek is bedoeld voor transvrouwen, transmannen, genderfluïde personen, stemtherapeuten en alle mensen die de mogelijkheden van hun stem willen verkennen.

Ruimte maken voor
lichaam en geest in therapie

Auteur: Lien Goossens & Nathalie Cardinaels
Co-auteur: Stefanie Van Moen
Acco 10/2019

Lichaam en geest hangen nauw samen. Hebben we last van fysieke klachten of een medische aandoening, dan heeft dat effect op onze psyche. Andersom, voelen we ons mentaal niet lekker, dan gaan we dat ook in ons lichaam voelen.

Not that kind of Doctor

Auteur: Anouk De Ridder
Bijdrage door Stefanie Van Moen
Borgerhoff & Lamberigts 11/2022

Net als veel andere banen, gaat een doctoraat gepaard met een hele wereld die behoorlijk overweldigend kan zijn. Je vraagt je misschien af waar je moet beginnen. Er komen in elke discipline verschillende van dezelfde uitdagingen en vragen naar voren: hoe je je onderzoek moet aanpakken, je doctoraat moet verdedigen en... hoe om te gaan met wat er gebeurt na het behalen van je doctoraat.

Brieven aan startende ondernemers

Editor: Frank Hoogendijk
Bijdrage door Stefanie Van Moen
die Keure 2023

32 beslagen ondernemers aan het woord over hun eigen traject en meest waardevolle inzichten en tips.

Heb jij ook angst om te spreken voor een publiek? Spreekcoach Stefanie Van Moen geeft enkele tips

VVL

Kunnen zijn wie je bent,
met jouw stem als visitekaartje.