Own The  Room

Soms heb je gewoon een klankbord nodig, iemand die je helpt met het oefenen van je pitch, de voorbereiding van een presentatie voor dat event of iemand die jouw keynote mee vorm geeft.

In dit traject:

  • Werk je jouw signature talk uit en versterk je je positie als thought leader
  • Kies jij: hoe lang, hoe vaak en hoe intensief we aan de slag gaan
  • Werken we aan een specifiek spreekdoel: je keynote, presentatie, salespitch, …
  • Kijken we naar wat JIJ nodig hebt om een inspirerend spreker te zijn
Stefanie Van Moen geeft een presentatie

Master your message, step up to stand out.

Of het nu gaat om een keynote, presentatie of pitch, wanneer jij aan het woord bent, wil je zelfzeker en met impact je verhaal kunnen brengen. Wat je zegt is op die momenten uiteraard belangrijk én je delivery is minstens even cruciaal. Wanneer het gaat om een skill als presenteren bestaat er geen ‘one size fits all’ We focussen op die vaardigheden, tools en inzichten die jij specifiek nodig hebt om zo jouw toolbox te vullen.

Wat mag je verwachten

Check Icon

hands-on coaching: geen bla-bla, wel super doeltreffend en praktisch

Check Icon

doelgericht: jij legt je sprekersdroom op de tekentafel en dat is onze northern star

Check Icon

Handige sprekers-tools

Check Icon

Mijn boek 'Spreken met impact'

Stefanie Van Moen als host voor TedX KU Leuven
“Genoten van mijn podiummoment op de WOW Conference”
Dankzij de begeleiding van Stefanie voor wat voor mij een top talk werd, kreeg ik dit als feedback vanuit het publiek: je stond er, ik heb genoten van de rust die je uitstraalde, je duidelijke boodschappen stemden me tot nadenken én actie, je bént een professionele spreker'. Stefanie en ik werkten samen aan de opbouw, boodschappen, kadans, tone of voice, connectie met het publiek, spontaneïteit, het dicht bij mezelf blijven. Geen perfectie nastreven. En dan die whatsapp net ervoor 'je bent er klaar voor, geniet ervan'. Ik genoot ervan als nooit tevoren en gaf mezelf voor het eerst een 9/10. En we zijn nog maar gestart…

Véronique Bockstal

Auteur, de vrouw van 1 miljoen
Lecturer and researcher

“…met als kers op de taart een geslaagde keynote voor 800 ondernemers”
Samenwerken met Stefanie voelde voor mij echt aan als thuiskomen. Als ervaren spreker wilde ik mij nog vrijer kunnen voelen op een (groot) podium en zocht ik een geloofwaardige, integere en gedreven coach die mij stap voor stap verder kon laten groeien.Het was voor mij vooral belangrijk dat ik in zee kon gaan met iemand die oprecht kon luisteren naar mijn vragen, twijfels en uitdagingen en samen onbegrensd wilde zoeken naar mijn authentieke stem. Stefanie is een vat vol wijsheid en ervaring en ze leerde mij om nog meer te genieten op dat podium. Gewoon als mezelf met als missie 'how to own the room'.

Katlijn Voordeckers

bestuurder van Opmerkelijk
Keynotespreker en auteur

Contacteer mij, of boek je discovery call